Despre noi

  AVANGARDE TECHNOLOGIES CONSULTING este o companie ce si-a castigat prestigiul si locul pe piata datorita seriozitatii, profesionalismului si dedicatiei in totalitate catre client.
  ATC colaboreaza cu lectori si formatori provenind din institutii culturale si educationale prestigioase.
  Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite, iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniile in care activeaza, fiind printre cei mai buni in domeniul lor.
  Contactati-ne si veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a serviciilor dorite si care sa se potriveasca cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
  Deoarece ne bucuram de aprecierea clientilor vechi, suntem absolut siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile si produsele noastre. Punem la dispozitia dumneavoastra seriozitate, profesionalism si promptitudine.
  Alaturi de atestate, avize si autorizatii cu recunoastere nationala, printre facilitatile oferite de ATC se numara sali de curs cu dotari moderne si suporturi de curs tiparite, aplicatii informatice web-based, astfel incat sa putem fi alaturi de tine oriunde si oricand.

   

  CE NE RECOMANDA

  Faptul ca avem experienta!
  Faptul ca stim sa ne reinventam!
  Faptul ca sugestiile tale sunt foarte importante!
  Faptul ca suntem o echipa tanara, dinamica si dedicata!
  Faptul ca stim ca alegerea ta de astazi iti va fi folositoare maine!

   

  CINE SUNTEM

  In anul 2009, o echipa de experti in fonduri structurale si formare profesionala au pus bazele companiei.
  De atunci pana in prezent, echipa ATC a crescut continuu si este formata din persoane tinere cu foarta multa putere de munca si experienta.
  Din 2009 lucram impreuna zi de zi, fiind motivati de clientii nostri care ne trimit un feedback pozitiv, ceea ce ne da increderea ca ce facem este bine. Orice reclamatie sau sugestie, pentru noi reprezinta un cadou din partea dumneavoastra, deoarece ne ajuta sa imbunatatim ceea ce facem in drumul spre perfectiune.
  Pana in prezent, ATC a elaborat peste 100 de proiecte finantate, a consiliat in vederea initierii unei afaceri peste 30 de persoane fizice, a implementat peste 50 de proiecte iar la scoala noastra au absolvit peste 2000 de cursanti motivati de calitatea informatiilor primite.

   

  CONSILIERE-ORIENTARE PROFESIONALA

  Consilierea si Orientarea profesionalǎ reprezintǎ orice informaţie sau sprijin specializat oferit unei persoane cu privire la: alegerea unei ocupaţii, progresul într-o ocupaţie, adaptarea la o ocupaţie care se modificǎ, schimbarea ocupaţiei sau orice alte probleme legate de o profesie.

  Consiliere si Orientare Profesionala la sediu: 50 ron/sedinta

  Consiliere si Orientare Profesionala On-line: 30 ron/Sedinta

   


  © 2022 ATC-Consulting. All Rights Reserved.