Cursuri de Initiere, Specializare si Perfectionare

   

  Comunicare in limba Engleza - Initiere

  Cursul nostru va ofera ajutor in dezvoltarea zonelor de limba de care aveti nevoie cel mai mult. Acesta este flexibil si studiul se va concentra pe gramatica, ascultare si lectura. Activitatile stimulative si distractive sunt ideale pentru usoara intelegere e limbii engleze si veti primi ajutor din partea profesorilor oricand veti avea nevoie.

   

  Competente informatice - Initiere

  In anul 2012, Asociatia Nationala pentru Calificari (fostul CNFPA),Guvernul Romaniei Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale AMPOSDRU si Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului au acreditat firma Avangarde Technologies Consulting cu o eticheta de calitate recunoscuta European. De-a lungul acestor 3 ani am ajutat sute de oameni spre a descoperi tainele Informaticii si a-si croi un drum spre cunoastere.

   

  Curs Manager de Proiect

  Cursul de Manager de Proiect este un “Curs de perfectionare” acreditat de CNFPA prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, certificatul obtinut fiind recunoscut atat la nivel national cat si în statele membre ale Uniunii Europene.


  © 2022 ATC-Consulting. All Rights Reserved.